ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Μανιάτης: Γιατί με την πολιτική που ακολουθεί η κυβερνηση δεν προκειται να λυθεί το ασφαλιστικό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | |
Παρακολουθήστε κάποια ενδιαφέροντα σημεία με τις τοποθετήσεις του Βουλευτή Αργολίδας καθ. Γιάννη Μανιάτη στην «ΕΡΤ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» για το ασφαλιστικό:

-Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν έχει δώσει ούτε έναν αριθμό, ούτε έναν πίνακα και πρέπει να μας πει πού τεκμηριώνεται η πρότασή της στο ασφαλιστικό.
-Η ELDORADO GOLD ανακοίνωσε αναστολή δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση δεν βλέπει ότι ακολουθεί πολιτική αποτροπής επενδύσεων;
-Η κυβέρνηση δεν θέλει την επένδυση στις Σκουριές για να εξυπηρετήσει τοπική εκλογική της πελατεία.
-Η κυβέρνηση λέει ό,τι θέλει γιατί έχει το “δικαιολογητικό” της άγνοιας ή της ιδεολογικής εμμονής.
Στις αρχές του 2015 δεν υπήρχε κανένας λόγος να ανοίξει το ασφαλιστικό που ανοίγει τώρα εξαιτίας της πολιτικής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
-Για να υπάρχει ασφαλιστικό πρέπει να υπάρχουν εργαζόμενοι και για να υπάρχουν αυτοί δεν πρέπει να τους εξαφανίσουν τα μέτρα της κυβέρνησης.
-Κοινωνικά άδικο να μειώνεις συντάξεις όσων ήταν συνεπείς στην εργασιακό τους βίο. Αυτό κάνει η κυβέρνηση.
-Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για το ταμείο εσόδων 50 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων που θα πήγαινε στο ασφαλιστικό σύστημα.
-Η κυβέρνηση θα ανατρέψει το νόμο που ορίζει ότι μέρος εσόδων ορυκτού πλούτου πάει στο ασφαλιστικό, ή θα τα δώσει στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων;
-Το σχέδιό μας για 100 μεγάλες επενδύσεις που θα δημιουργούσαν 100.000 θέσεις εργασίες παραμένουν στα συρτάρια της κυβέρνησης. Γιατί;
-Αν εφαρμοστεί στους μικροεπαγγελματίες σε μικρά χωριά ό,τι και στους άλλους επαγγελματίες, τότε θα κλείσουν και το κράτος θα εισπράξει μηδέν.
-Τώρα που οι Ευρωπαίοι εταίροι κατάλαβαν ότι η Ελλάδα φυλάει σύνορα Ε.Ε. πρέπει να μας στηρίξουν με εντιμότητα δείχνοντας κοινοτική αλληλεγγύη.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ