ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Τσάντες μεταφοράς σκύλου για να παίρνετε το ζωάκι σας παντού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:39:00 π.μ. |
 Επειδή τα ταξίδια δεν αρέσουν μόνο σε σας, αλλά και στο ζωάκι σας και καθώς οι σκύλοι είναι ιδιαίτερα κοινωνικά ζώα που αγαπούν να συναναστρέφονται με κόσμο και να ανακαλύπτουν καινούργια μέρη, ενώ στεναχωριούνται πολύ να μένουν μόνοι τους στο σπίτι, θα ήταν υπέροχο να μπορείτε να πάρετε το σκυλάκι σας παντού μαζί σας.


Εκδρομές, βόλτες, ταξίδια, ακόμα και η μεταφορά από το σπίτι σας μέχρι το κτηνιατρείο γίνεται πολύ πιο εύκολη με βολικές και άνετες τσάντες μεταφοράς σκύλου, που θα του επιτρέψουν να ταξιδέψει και ταυτόχρονα να αισθάνεται ότι δεν χρειάστηκε να σηκωθεί καν από το κρεβάτι του.
Ειδικά για τις πιο μικρές ράτσες, η μεταφορά τους γίνεται παιχνίδι και καλόγουστο αξεσουάρ για σας, καθώς οι τσάντες μεταφοράς σκύλου κυκλοφορούν σε απίθανα σχέδια και χρώματα, για να διαλέξετε αυτή που νιώθετε ότι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας και κάνει τον σκύλο σας να νιώθει άνετα και ευχάριστα σε αυτήν.

Σημαντικό όταν επιλέγετε μία τσάντα μεταφοράς για το σκύλο σας ωστόσο είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, όχι μόνο στο στυλ, αλλά και στην άνεση και την ανθεκτικότητα της. Η τσάντα θα πρέπει στο εσωτερικό να έχει μαλακό και άνετο πάτο, χωρίς προεξοχές, ώστε να μην κινδυνεύει να τραυματιστεί το σκυλί κατά την μεταφορά και ταυτόχρονα να μπορεί να ξαπλώνει άνετα στο ταξίδι. Επιπλέον πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σηκώνει άνετα το βάρος του σκύλου σας, ή αν είναι κουτάβι, το τελικό βάρος που υπολογίζεται να έχει ως ράτσα.

Διαλέξτε τώρα την ιδανική τσάντα μεταφοράς για τον δικό σας σκύλο μέσα από μία τεράστια ποικιλία από τσάντες μεταφοράς σε μοναδικά σχέδια και χρώματα και με απίστευτη άνεση που θα ξετρελάνουν εσάς και το κατοικίδιο σας.
Μία κομψή και χαριτωμένη πρόταση που θα λατρέψουν οι κυρίες, είναι η απίθανη τσάντα μεταφοράς Flowers σε small και σε large για να πηγαίνουν πολύχρωμες βόλτες τα σκυλάκια κάθε μεγέθους.
Για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στα μεγέθη, χωρίς να πιάνει χώροαναζητήστε εδώ   το PET BRANDS CANVAS CARRIER FOLD FLAT, που όταν δε χρησιμοποιείται, διπλώνει σε σχεδόν δισδιάστατο μέγεθος.
Βρείτε όλα όσα χεριάζεστε γθα σκύλο, τη γάτα, ή τα μικρότερα κατοικίδια σας στο online pet shop Pets & Friends
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ