ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Σόμπες πέλλετ - Η πράσινη λύση για το σπίτι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:27:00 π.μ. |
 Ψάχνετε τρόπους να θερμάνετε αποτελεσματικά τους χώρους του σπιτιού σας, ειδικά τώρα τον χειμώνα, αλλά ανησυχείτε για το υψηλό κόστος και το ενεργειακό αποτύπωμα της κάθε μεθόδου; Η απάντηση βρίσκεται στις σόμπες πέλλετ, τον πιο οικονομικό και οικολογικό τρόπο να ζεστάνετε το σπίτι σας χωρίς να ξοδευτείτε.


Οι σόμπες πέλλετ έχουν γίνει περιζήτητες στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αποδειχθεί εμπράκτως ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικές από τις κλασικές ξυλόσομπες και επιπλέον το καύσιμο που χρησιμοποιούν (πέλλετ) αποτελεί μία οικολογική και ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η τιμή της δεν πρόκειται να ανέβει ποτέ. Συγκεκριμένα, τα πέλλετς κατασκευάζονται από πριονίδι και άλλα μικρά σωματίδια ξύλου που είναι υποπροϊόντα αλεσμένης ξυλείας, τα οποία παράγονται έτσι κι αλλιώς και μέχρι πρότεινος ήταν άχρηστα.
Οσο για το πόσο αποτελεσματικές είναι πραγματικά οι σόμπες πέλλετ, αρκεί να αναφέρουμε ότι παρέχουν 75% με 90% της συνολικής απόδοσης χωρίς να καίνε πολύ ρεύμα.

Επιπλέον έχουν χωρητικότητα καυσίμων 4 έως 5 φορές μεγαλύτερη από ό, τι οι ξυλόσομπες, ενώ έχουν και πολύ χαμηλές εκπομπές σωματιδίων, έως και 50 φορές λιγότερο από ό, τι οι παλαιότερες, σόμπες ξύλου, και 2  έως 5 φορές λιγότερο από ό, τι οι πιο αποτελεσματικές καινούργιες πιστοποιημένες ξυλόσομπες.

Αν ψάχνετε λοιπόν να αγοράσετε μία νέα σόμπα, τότε οι σόμπες πέλλετ είναι η ιδανική επιλογή, είδικά για όσους δεν διαθέτουν τζάκι ή καμινάδα, διότι μπορεί συχνά να εξαερίζεται μέσω μιας μικρής τρύπας στον τοίχο, χωρίς να χρειάζεται ολόκληρη καμινάδα.


Τώρα οι σόμπες πέλλετ γίνονται ακόμα πιο οικονομικές και προσιτές για το νοικοκυριό σας, χάρη στις προνομιακές τιμές και προσφορές της Starfire.Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της και μάθετε περισσότερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ