ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ανδριανός: "Η Αλληλεγγύη" αποδεικνύει στην πράξη ότι η κοινωνία μας θα προχωρήσει μπροστά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής πίτας του συλλόγου καρκινοπαθών και φίλων ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» . Ο κ. Ανδριανός στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Καλή χρονιά με υγεία σε σας και τις οικογένειές σας, καλή δύναμη στον αγώνα σας και καλή συνέχεια στο σημαντικότατο έργο που επιτελεί η Αλληλεγγύη.

Και φέτος, πιεστικό ζητούμενο στην κοινωνία μας είναι η σωστή ιεράρχηση των αναγκών μας, η διασφάλιση στην πράξη ότι σ' αυτή την δύσκολη συγκυρία δεν θα είναι οι πιο ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες αυτές που θα σηκώνουν τα μεγαλύτερα βάρη.

Ανεξάρτητα από τις επιμέρους τυχόν διαφορετικές προσεγγίσεις, αυτός είναι ένας στόχος για τον οποίο όλοι πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις – ώστε και να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης, αλλά και να διορθώσουμε τις εγγενείς παθογένειες του συστήματος κοινωνικής προστασίας που προϋπήρχαν από την κρίση και έγιναν ακόμη πιο έντονες τα τελευταία χρόνια.

Είναι για παράδειγμα απαράδεκτο για κράτος – μέλος της ΕΕ, για μια χώρα που υποτίθεται ότι παρά την κρίση παραμένει ανάμεσα στις πιο αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη, τα νοσοκομεία μας να έχουν ελλείψεις σε φάρμακα αναγκαία για τους καρκινοπαθείς αλλά και για άλλες παθήσεις, να έχουν ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, και να υποβάλλουν τους πολίτες σε αχρείαστη ταλαιπωρία.

Σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω να αναδεικνύω αυτά τα κρίσιμα θέματα για την Υγεία και την κοινωνική πολιτική ώστε μαζί να διεκδικούμε λύσεις. Και είναι θετικό ότι στην προσπάθεια αυτή υπάρχουν φορείς της κοινωνίας πολιτών όπως η Αλληλεγγύη που πρωταγωνιστούν σ' αυτή την κοινή προσπάθεια και αποδεικνύουν στην πράξη ότι η κοινωνία μας θα προχωρήσει μπροστά μόνο αν κάνουμε την ανθρωπιά, την φιλαλληλία και την αλληλεγγύη γνώμονα της τόσο της συλλογικής όσο και της ατομικής δράσης.

Μ' αυτές τις σκέψεις λοιπόν, εύχομαι για μια ακόμη φορά καλή χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ