ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Για το Final Four του κυπέλλου θα παλέψει σήμερα ο Διομήδης στην Έδεσσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. |
 Για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο Διομήδης θα αντιμετωπίσει σήμερα Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στις 18.00 στην Έδεσσα τον Αερωπό, σε έναν και μόνο νοκ άουτ αγώνα, με στόχο την είσοδό του στο Final Four του θεσμού. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κατσίκης και Μιχαηλίδης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μεϊμαρίδη.

Οι Λύκοι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά την σπουδαία νίκη τους επί του Δούκα και θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση του σκληροτράχηλου και μαχητικού Αερωπού, ο οποίος κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική την ΑΕΚ, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο, που μόλις το Σάββατο κέρδισε την ΑΕΚ. Για εμάς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός μέχρι σήμερα και πρέπει να το κατανοήσουμε πλήρως, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Θέλουμε πολύ να είμαστε παρόντες στο Final Four και το αξίζουμε. Όλα όμως κρίνονται στο γήπεδο».

Ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πιλαλίδης τόνισε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε 2 "υγιείς" ομάδες που βέβαια έχουν διαφορετικούς εντελώς στόχους. Παρότι έχουμε μια σειρά δύσκολων και σημαντικών αγώνων για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και στοχεύουμε απόλυτα σε αυτούς, θα κάνουμε την προσπάθειά μας για ό,τι καλύτερο μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ