ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Σημαντική διάκριση για το θεατρικό αρχείο της Socìetas Raffaello Sanzio στο οποίο συμμετέχει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. |
 Μία σημαντική διάκριση απέσπασε προσφάτως το θεατρικό αρχείο της Socìetas Raffaello Sanzio και το ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα ARCH, στο οποίο συμμετέχει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Το Υπουργείο Πολιτισμού της Ιταλίας ανακήρυξε το θεατρικό αρχείο της Socìetas Raffaello Sanzio «μείζονος ιστορικού ενδιαφέροντος», τα διατηρητέα τεκμήρια του οποίου μαρτυρούν τη δραστηριότητα ενός από τους πιο σημαντικούς θιάσους της διεθνούς καλλιτεχνικής πρωτοπορίας [Ministero dei beni e delle attività culturali e del turismo, Soprintendenza Archivista dell’Emilia-Romagna, Prot.n. 2152-24.08.2015].

Η αναγνώριση αυτή ήταν καρπός της εργασίας του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού Προγράμματος ARCH: Αρχειακή Έρευνα και Πολιτιστική Κληρονομιά. Το θεατρικό αρχείο της Socìetas Raffaello Sanzio. Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συμμετέχει ως βασικός ερευνητικός εταίρος, εκπροσωπούμενο από την Λέκτορα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Έλενα Παπαλεξίου (κύρια ερευνήτρια) και ερευνητική ομάδα αποτελούμενη από τις φοιτήτριες Ελπίδα Κομιανού, Ασημίνα Ξυλά, Λουίζα Νικολάου, Σταυρίνα Στεκόγλου, Παρασκευή Δαμάλα, και Χριστίνα Θεμελή. Η ερευνητική ομάδα διεξάγει πρωτογενή έρευνα στην Ιταλία και την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.arch-srs.com



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ