ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παρουσίαση του 3ου Μαραθωνίου Ναυπλίου από τον Κωστούρο στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:03:00 μ.μ. |
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου κ. Δημήτρης Κωστούρος θα δώσει Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμωμένων Προσώπων που συμβάλουν στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρα την Τρίτη , 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα ΑΤΛΑΝΤΙΚ του Ξενοδοχείου ATHENS PLAZA (Βασ. Γεωργίου Α’ 2 , Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα)

Θα ανακοινωθούν οι νέες πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό.

 Συγκεκριμένα θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που συμβάλουν στην διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με την συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα και ο δωρεάν Καρδιολογικός έλεγχος που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, καθώς και τα Τιμώμενα πρόσωπα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ