ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Αιτήματα της "Κίνησης κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος" προς τις ΔΕΥΑ και την ΔΕΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
 Η Κίνηση κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος, λόγω ότι αρκετοί συμπολίτες μας, με πολλά και διαφορετικά προβλήματα, όπως το ενδεχόμενο της διακοπής του νερού από τη ΔΕΥΑΝ, καθημερινά μας απευθύνονται, επανέρχεται και προσδιορίζει τα εξής αιτήματα προς τις ΔΕΥΑ και τις διοικήσεις των τοπικών καταστημάτων της ΔΕΗ.
1) Καμία διακοπή στις παροχές νερού και ρεύματος σε φτωχά και ανήμπορα νοικοκυριά. Είναι πολύ εύκολο στις κοινωνίες μας να πιστοποιηθεί η πραγματική αδυναμία.

2) Μείωση των ποσοστιαίων προκαταβολών επί του χρέους, που ζητούνται από τους οφειλέτες για να μπουν στο καθεστώς των δόσεων. Δεν είναι δυνατόν φτωχοί δημότες να δίνουν προκαταβολές εκατοντάδων ευρώ.
3) Ο αριθμός των δόσεων να ξεκινάει από τις 25 και να αυξάνει κλιμακωτά μέχρι τις 100, όσο αυξάνεται και το χρέος του δικαιούχου. Μια μηνιαία δόση της τάξης των 20-30 € είναι εφικτή για ένα αδύναμο νοικοκυριό και έτσι θα προκύψουν σταθερά έσοδα.
4) Ολική διαγραφή των χρεών σε κατοίκους που μακροχρόνια και αποδεδειγμένα έχουν πενιχρά εισοδήματα.
5) Μείωση των προσαυξήσεων αναδρομικά.

6) Κατάργηση του τέλους επανασύνδεσης για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ