V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών ο Γιάννης Ανδριανός

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε σήμερα στην εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς "Το Αρτεμίσιο". Στον χαιρετισμό του, ο κ. Ανδριανός επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
"Καλή χρονιά με υγεία και κάθε ευτυχία σε σας και τις οικογένειές σας, και καλή συνέχεια στις δράσεις του Συλλόγου.

Η σημερινή σας εκδήλωση, και ιδιαίτερα η πρωτοβουλία των βραβεύσεων, είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο σημαντικότερος πλούτος ενός τόπου είναι οι άνθρωποί του. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία όταν αναδεικνύεται σε τόπους όπως η πανέμορφη Καρυά και ευρύτερα η Αργολίδα μας, τόπους ευλογημένους με φυσική ομορφιά, με την ιστορία και τον πολιτισμό.


Εμείς λοιπόν οι Αργολιδείς ξέρουμε καλά τον διαρκή αγώνα που χρειάζεται για την προστασία και την διαφύλαξη, αλλά και την ανάδειξη και την αξιοποίηση όλων αυτών των στοιχείων.


Και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες της συγκυρίας των τελευταίων χρόνων, στον τόπο μας υπάρχουν φορείς της κοινωνίας των πολιτών όπως ο Σύλλογός σας που όχι μόνο συμβάλλουν με συνέπεια,ευσυνειδησία και αποτελεσματικότητα σ' αυτή την κοινή προσπάθεια, αλλά και αναγνωρίζουν έμπρακτα ότι η αριστεία και η προσφορά στο σύνολοείναι οι προϋποθέσεις για ένα αύριο δημιουργίας και προκοπής για όλους.

Για μια ακόμη φορά εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και όλους, κάθε επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και βεβαίως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους βραβευθέντες σήμερα, καθώς και στις δράσεις του Συλλόγου για την όμορφη Καρυά".
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ