V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Στην κοπή της πίτας του "Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας" και οι "Δεσμοί Αίματος" με το "Χάρισε Ζωή"

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΦΟΥΓΑΡΟ καφέ η κοπή της πίτας του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας. Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη και φίλους του συλλόγου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κι ο τεχνικός Διευθυντής του Μαραθωνίου Ναυπλίου Ευάγγελος Παπαποστόλου .
Στην διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ταινία μικρού μήκους του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και του 1ου ΕΚ Άργους με θέμα τον μαραθώνιο και τον μεγάλο μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη. Βραβεύτηκαν οι Αθλητές: καλύτεροι μαραθωνοδρόμοι Δημήτρης Μανώλης, Μάτα Κλησάρη.
Καλύτεροι δρομείς υπεραποστάσεων: Κώστας Λαμπρινός, Δημήτρης Σαμαρτζής, Παναγιώτης Μαυρόγιαννης, Μιχάλης Σιατερλής, Γιώργος Σταυρόπουλος. Ειδικά βραβεία δόθηκαν στους Χρήστο και Νίκο Πιπέρο (πατέρας_γιός) για τον τερματισμό τους στο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και βραβείο ήθους και κοινωνικής προσφοράς στον Πέτρο Ορφανό.
Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ομιλία του γυμναστή Σόλωνα Αντωνιάδη με θέμα "ταξίδι στην αντοχή" και του Β΄Αντιπροέδρου Νίκου Σιαχάμη από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών ΄΄΄ Δεσμοί Αίματος΄΄ με θέμα: ΄΄δωρεά μιελού των οστών ΄΄ μετά το τέλος της παρουσίασης δρομείς του συλλόγου μας και προσωπικό του ΦΟΥΓΑΡΟ καφέ , συμπλήρωσαν την ειδική αίτηση και έδωσαν δείγμα, με αποτέλεσμα να γίνουν με μία απλή διαδικασία εθελοντές δότες μυελού των οστών, κάνοντας ένα μικρό αλλά ουσιαστικό βήμα για να βοηθήσουν κάποιον άνθρωπο που πιθανόν να βρίσκεται σε ανάγκη.
 Στη συνέχεια το Δ.Σ έκοψε την πίτα προσφορά του ΦΟΥΓΑΡΟ καφέ. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή 50 ευρώ προσφορά των καταστημάτων NRG Δαγρές. Επίσης κληρώθηκε δωροεπιταγή 100 ευρώ για αγορά υποδημάτων σε έναν τυχερό δρομέα ενώ σε όλα τα μέλη μοιράστηκε ένα μπουκάλι κρασί Νεμέας προσφορά του Απόστολου Λίτσα, φίλου του συλλόγου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ