V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Χειβιδόπουλος: Η κ.Τσατσούλη να ανασκευάσει αλλιώς και εγώ και η κ. Νικολάκου θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη

 Με μεγάλη έκπληξη όπως τόνισε σε συνέντευξη του ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος πληροφορήθηκε τα όσα ισχυρίζεται η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας, Ευαγγελία Τσατσούλη σε επιστολή της που δημοσιεύσαμε σήμερα εδώ.

Ο κ. Χειβιδόπουλος εκπροσωπώντας και την αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου τόνισε πως πρέπει άμεσα η κ. Τσατσούλη να ανασκευάσει την δήλωση της όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως"Δεν ζητήσαμε να λάβουμε διαβεβαιώσεις από κανέναν αν και για την ιστορία εισπράξαμε από την κ. Νικολάκου αλαζονεία και υποτιμητική συμπεριφορά από τον δε κ. Χειβιδόπουλο πέραν της αλαζονείας και προσωπικό bullying." αλλά και ακόμα το σημείο Πάντως η μόνη «συνδιοίκηση» που διαφαίνεται είναι αυτή της κ. Νικολάκου και της «φαμίλιας» της, με τους μεγαλοεργολάβους."

Αυτά τα δύο σημεία της επιστολής της κ. Τσατσούλη προκάλεσαν την οργή του κ Χειβιδόπουλου που σε έντονο ύφος ανέφερε πως αν η  Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας δεν ανασκευάσει θα προσφύγουν σε κάθε ένδικο μέσο για να υπερασπίσουν την τιμή και την υπόληψη τους καθώς μια τέτοια δήλωση είναι άκρως συκοφαντική.

Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι δήλωσε ο κ Χειβιδόπουλος:
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ