V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

– Θετικές εξελίξεις μετά το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κορινθίας. Ανακοινώθηκε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν από την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς.




– Με τρέχοντα θέματα συνεδριάζει στις 19:00 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου.
Διαφημιστική καταχώρηση

– Το Σάββατο 5 Μαρτίου τελικά θα γίνει η Γενική Συνέλευση των Βιοκαλλιεργητών Λακωνίας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

– Οι αγρότες Αργολίδας, εμφανώς λιγότεροι από τις προηγούμενες ημέρες, με τρακτέρ και μηχανήματα απέκλεισαν χθες τους Μύλους, με αποτέλεσμα να κοπεί η Πελοπόννησος στα δύο και η ταλαιπωρία των οδηγών να φτάσει στο απροχώρητο.

-Μελέτες επί μελετών και αποτέλεσμα ουδέν, είναι η εντύπωση που αποκομίζει κανείς παρατηρώντας τα πεπραγμένα των προηγούμενων χρόνων για τη διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής από το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας.

-Στην Λακωνία οι αγρότες θα κλείσουν την Γέφυρα του Ευρώτα, στην είσοδο της Σπάρτης, το δίωρο 18:00-20:00 απόψε, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τον επαρχιακό δρόμο Σπάρτης - Καστόρι - Λογγανίκος - Μεγαλόπολη, ενώ ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα μπορούν να περάσουν και από παράκαμψη με τμήμα χωμάτινης διαδρομής από την περιοχή της Σκούρας.

-Βγήκε η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, που αφορά την αγωγή που είχε καταθέσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας κατά του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης και αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρη Κουτσούλη, για ηθική βλάβη από συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας αποζημίωση για ηθική βλάβη ύψους 150.000 Ευρώ από ανάρτηση του κ. Κουτσούλη στο facebook, την 1η Ιουνίου 2014.

-Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η υπόθεση της Αχαϊκής Τράπεζας με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί να είναι πλέον στα χέρια του ανακριτή, ενώ ήδη έχει προχωρήσει η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

-Διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ, µε θέµα τις παραδοσιακές καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στη Μεσσηνία και συγκεκριµένα στους ∆ήµους Καλαµάτας, Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος, ετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η δημιουργία του, έχει ήδη ανατεθεί, με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στην εταιρία ∆.Κ ∆ιαφηµιστική – ∆ηµήτρης Καρούσης, µε κόστος 1.500 ευρώ συν ΦΠΑ.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ