V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Ανδριανός: Το να διασφαλίζουμε για τα παιδιά μας τις σωστές υποδομές είναι η καλύτερη, η δικαιότερη και η πιο αποδοτική επένδυση

  Ο Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στα εγκαίνια του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Ινάχου. Στον χαιρετισμό του ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
“Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή ενός τόπου είναι πάντα τα εγκαίνια ενός σχολείου. Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, όλες και όλους όσοι εργάστηκαν για την αποπεράτωση του έργου για την εξαιρετική τους δουλειά, και βεβαίως να ευχηθώ να είναι το σχολείο καλορίζικο και τυχερό για τα παιδιά μας και τους εκπαιδευτικούς.

Το να διασφαλίζουμε για τα παιδιά και τους νέους μας τις σωστές υποδομές και τις προϋποθέσεις
για μια παιδεία που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις εποχής, αλλά και στα επίπεδα που απολαμβάνουν τα παιδιά στην υπόλοιπη Ευρώπη, είναι η καλύτερη, η δικαιότερη και η πιο αποδοτική επένδυση που μπορούμε να κάνουμε ως κοινωνία, που δυστυχώς σήμερα αυτή την επένδυση την εκμεταλλεύονται άλλες χώρες που μας παίρνουν έτοιμους επιστήμονες.

Είναι γι' αυτό μια προσπάθεια που πρέπει να μας βρίσκει με ενωμένες τις δυνάμεις μας, ιδίως μάλιστα όταν σήμερα τα καθημερινά προβλήματα και οι προκλήσεις στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι πολλά και οξύτατα.

Οφείλουμε όλοι μας λοιπόν να εργαζόμαστε με δέσμευση, με επιμονή και αποφασιστικότητα ώστε τα παιδιά μας να βρουν μια καλύτερη κατάσταση, και κυρίως να αποκτήσουν τα εφόδια και να έχουν τις ευκαιρίες της δημιουργίας και της προκοπής ώστε να μείνουν στον τόπο μας χωρίς εκπτώσεις από τα όνειρά τους.

Καλορίζικο λοιπόν το νέο σχολείο, και υγεία και πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριές του, και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ