ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες Ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:02:00 π.μ. |
– Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις 3:30μμ το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι η αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στην περιφέρεια αλλά και το θέμα της μελέτης της ενδιάμεσης διαχείρισης των απορριμμάτων από τους Δήμου Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων.

– Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα θα έχουν την Τρίτη 1 Μαρτίου στις 14:00 οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου. Το θέμα που θα συζητήσουν θα είναι το σοβαρό πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων και η διαδικασία

-Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Δήμος της Τρίπολης δεν πρόκειται να διοργανώσει επίσημο Καρναβάλι. Όπως έγινε γνωστό, σε συνέντευξη Τύπου του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κ. Σπύρου Βρέντα, η Τρίπολη θα στηρίξει το »σατιρικό δρώμενο» της κοινότητας »Κακούρι», ενώ θα γίνουν και κάποια άλλα δρώμενα εντός της πόλης. Την Καθαρά Δευτέρα, στην Κάρτσοβα, θα τιμηθούν τα παραδοσιακά »Κούλουμα». Ο κ. Βρέντας γνωστοποίησε ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα εκδοθεί την ερχόμενη Δευτέρα και κάλεσε τους πάντες να στηρίξουν και να συμμετάσχουν μαζικά σ” όλα τα μουσικά-αποκριάτικα δρώμενα.

– Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών Μεταφορών και δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη καθορίστηκαν οι προθεσμίες και η διαδικασία για τη χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για επισκευή κτιρίων που υπέστησαν ζημιές στην Νεάπολη Βοιών Λακωνίας από τις πυρκαγιές της 17ης Ιουλίου 2015.

– Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Πελοποννήσου.

– Το κέντρο Ελληνικών σπουδών του Harvard οργανώνει διάλεξη την Τετάρτη 2 Μαρτίου στο Ναύπλιο με θέμα: Η άσκηση της σύγχρονης Ιατρικής επιστήμης στις τοπικές κοινωνίες. Ομιλήτρια η Ελένη Παπαδάκη καθηγήτρια του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

– Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ της Λαϊκής Ενότητας Αργολίδας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Η Γ.Σ θα γίνει στις 18:30 το απόγευμα.

– Παρατείνεται η αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως τις 4 Μαρτίου.

– Το μπλόκο της Δαλαμανάρας και ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Αργολίδας καλούν σε Παμπελοποννησιακή σύσκεψη των μπλόκων και αγροτικών συλλόγων αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ