ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. |
–Ημερίδα για την Αγροτική Ανάπτυξη και επένδυση στους νέους αγρότες είναι το θέμα που θα απασχολήσει εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που θα γίνει αύριο στο Πανεπιστήμιο και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Αναπτυξης.
-Σε ειδική εκδήλωση , το Σάββατο ο Δήμος ,Μονεμβασίας θα παρουσιάσει τη μελέτη για την τουριστική προβολή της περιοχής για την περίοδο 2016-2019. Στόχος είαι η αύξηση της επισκεψιμότητας, η επιμήκυνση της παραμονής και η άμβλυνση της εποχικότητας.

-Τον αρχιεπίσκοπο του Σινά Δαμιανό υποδέχτηκε εχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Ο Αρχιεπίσκοπος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αρκαδία. Στη συνάντηση αποφασιστηκε να δημιουργηθεί κέντρο προβολής του πολιτιστικού αποθέματος της Μονής Σινά στο χωριό Κοτύλιο Αρκαδίας.

-Μετά τον Παναρκαδικό στην Αρκαδία και τον Παναργειακό στην Αργολίδα, χθες, έγιναν και άλλοι τρεις τελικοί για το Κύπελλο των Ενώσεων. Στη Λακωνία, το κύπελλο πήρε η Σπάρτη που κέρδισε με 2-0 τον Μολαικό (Α Τοπική), στην Μεσσηνία ο Τσικλητήρας Πύλου (1-0 τον Πανθουριακό) ενώ στην Κορινθία, Κυπελλούχος αναδείχθηκε το Ζευγολατιό (Α Κατηγορία) που κέρδισε με 4-3 το Λουτράκι (Γ Εθνική).

- Το καταδυτικό πάρκο Τυρού Κυνουρίας είναι ένα καλό παράδειγμα προώθησης της γαλάζιας ανάπτυξης». Αυτό δήλωσε, χθες το απόγευμα,  ο πολιτικός μηχανικός, σύμβουλος περιφερειακής ανάπτυξης, κ.Κωνσταντίνος Γαλιώτος. Ο κ. Γαλιώτος ανέφερε τις δραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν, όπως οι υδατοκαλλιέργειες, ο θαλάσσιος και παράκτιος τουρισμός, η θαλάσσια βιοτεχνολογία, η ωκεάνια ενέργεια, η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων του υπόγειου βυθού, χωρίς να αποκλείονται οι βασικές δράσεις, όπως η αλιεία, η ναυπηγεία, η λιμενικές υποδομές, η ακτοπλοία, οι συνδυασμένες μεταφορές κλπ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ