V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Αλλάζει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες

 Αλλάζει ο καιρός σήμερα με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί τοπικά 8 μποφόρ στα πελάγη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Μακεδονία – Θράκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, οι οποίες από το βράδυ θα ενταθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – δυτική Στερεά – δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, όπου το βράδυ θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία – ανατολική στερεά – Εύβοια – ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου. στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες – Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στη βόρεια Κρήτη έως 24 βαθμούς.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 6 με 7 και βαθμιαία τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ