ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Μερτύρης: Πρώτη φορά στην ζωή μου βλέπω τέτοιο έργο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:10:00 μ.μ. | |
 Ο Ιωσήφ Μερτύρης, με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Sportstonoto.gr, επιβεβαιώνει το τέλος της συνεργασίες του Παναργειακού με τον Ρομπέρτο Μπολάνο, εξηγεί τα… αίτια της συντριβής των Λύκων από την Καλαμάτα και χρήζει πλέον πρώτο φαβορί για τον τίτλο την ΑΕ Σπάρτη:

«Τόσα χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και πρώτη φορά βλέπω τέτοιο έργο μέσα στο γήπεδο. Μία ομάδα δηλαδή όπως η Καλαμάτα, από το πουθενά κυριολεκτικά να μας κάνει 4 γκολ μέσα στην έδρα μας μάλιστα. 

Μέχρι το 1-0 κανείς δεν πίστευε ότι η Καλαμάτα μπορεί να φύγει με το διπλό από το Άργος, πόσο δε να μας βάλει 4! 

Το πρώτο ήρθε από μία εντελώς τυχαία στημένη φάση και τυχερή κεφαλιά και δυστυχώς εκεί καταρρεύσαμε. Ευχαριστούμε τον Μπολάνο για την συνεργασία που είχαμε, πλέον αποτελεί παρελθόν για τους Λύκους. Έχει και αυτός σήμερα τις ευθύνες του, όμως πρόσφερε πολλά στον Παναργειακό. 

Πρώτο και μεγάλο φαβορί τώρα είναι η Σπάρτη, που πιστεύω ότι είναι στο +6 , όμως εμείς επ’ ουδενί δεν πετάμε λευκή πετσέτα και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. 

Πρέπει εμείς να πάμε μέχρι το φινάλε χωρίς καμία άλλη απώλεια και η Σπάρτη να κάνει δύο ήττες. 
Συγχαρητήρια στη Μαύρη Θύελλα για την μεγάλη της νίκη σήμερα»,  είπε ο πρόεδρος του Παναργειακού, ο οποίος άμεσα θα ανακοινώσει και τον νέο προπονητή των «πρασίνων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ