V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Απάντηση Μπαλάφα σε Ανδριανό για το χρονοδιάγραμμα της επέκτασης του Αναβάλου - Εκκρεμεί η χορήγηση παράτασης προθεσμίας

  Στην 2444/19-1-2016 Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από τον Ανάβαλο σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Μιδέα, απάντησε γραπτώς ο αρμόδιος Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ι. Μπαλάφας, διαβιβάζοντας έγγραφα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και σχετική Απόφαση Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το κείμενο της απάντησης του Υφυπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας αποτελεί την Διευθύνουσα / Επιβλέπουσα Υπηρεσία του εν λόγω έργου, ενώ Κύριος και Φορέας κατασκευής του έργου είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με Προϊσταμένη Αρχή τη Διεύθυνση Τεχνικών Μελετών, Κατασκευών και Τοπογραφικής του ίδιου Υπουργείου.

Κατόπιν των ανωτέρω, όσον αφορά στην έγκριση του χρονοδιαγράμματος από την Προϊσταμένη Αρχή, έπειτα από την εισήγηση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας, αρμόδιο να ενημερώσει την Βουλή των Ελλήνων είναι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο οποίο κοινοποιείται το παρόν με φωτοαντίγραφο της Ερώτησης”.

Ακόμη, στο επισυναπτόμενο έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι εκκρεμεί η χορήγηση παράτασης προθεσμίας έως 27-10-2016 καθώς και η έγκριση του 3ου ΑΠΕ:

“Για το Υποέργο 1 [Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από δίκτυα Αναβάλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα. Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Ν. Αργολίδας] η Υπηρεσία μας έχει αποστείλει τις απόψεις της προς την Προϊσταμένη Αρχή και εκκρεμεί η χορήγηση παράτασης προθεσμίας έως 27-10-2016 (σύμφωνα με το αρ.πρ.:156850/4401/15-12-2015 έγγραφό μας και υπό την προϋπόθεση ολοκλήρωσης των απαλλοτριώσεων του έργου) και εκκρεμεί επίσης η έγκριση του 3ου ΑΠΕ (σύμφωνα με το αρ.πρ.: 127851/3624/26-11-2015 έγγραφό μας)”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ