V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

"Μεγάλο πολυμορφικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα - Οι διαδρομές της ζωής του" στο ΑΕΝΑΟΝ

 Όταν κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με την ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα,το πρώτο πράγμα που συναντά μπροστά του είναι ,η αντιφατικότητα που ανακαλύπτει ψάχνοντας το μουσικό και όχι μόνο πρόσωπο του,και αυτό γιατί μπαίνοντας βαθιά στην βιογραφία του και φτάνοντας στο τέλος της έρευνας και όσων στοιχείων μπορούν να υπάρχουν για την ζωή του, στο τέλος μένει με την εύλογη απορία: Ευχάριστος ή μελαγχολικός τροβαδούρος;
Γιά εμάς που ασχοληθήκαμε με πάρα πολλές ώρες ψάχνοντας...ζητώντας στοιχεία και άγνωστες πτυχές της ζωής του, ένα τέτοιο αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να απλωθεί απέναντι σας,με τον περιορισμό μόνο της ερμηνείας κάποιων μουσικών συνθέσεων του....αυτό άλλωστε δεν θα ήταν αφιέρωμα,παρά μόνο μιά απλή μουσική παρουσίαση.

Δεν θέλαμε κάτι τέτοιο, γιατί πολύ απλά η ζωή του Γιώργου Ζαμπέτα, έχει να μας πεί πολλά περισσότερα απο την μουσική της πλευρά...έχει να μας διδάξει στάση ζωής,και να μας δώσει αφορμή γιά να κοιτάξουμε και εμείς την δική μας, ίσως απο μιά διαφορετική ματιά στην συνέχεια.
Δεν είναι μόνο τα τραγούδια του...είναι όλη του η ζωή,απο όταν ήρθε μέχρι και όταν έφυγε απο αυτην...απο το πώς ήρθε και το πώς έφυγε....απο τα "αηδόνια" έως τα "περιστέρια",και απο το μεγάλο γιατί που πήρε στο ταξίδι του.

Ετσι λοιπόν αυτό το αφιέρωμα εκτός απο μουσικό θα είναι και κινηματογραφικό ως παρουσίαση,έτσι όπως αξίζει σε αυτον τον μεγάλο τροβαδούρο της μουσικής και της ζωής!!
Η πολυμορφικότητα αυτής της παρουσίασης,θα μοιραστεί ανάμεσα σε σπάνια video, συνεντεύξεις και ηχητικά ντοκουμέντα απο τις διαδρομές της ζωής του, που θα απλωθούν στο μεγάλο κινηματογραφικό πανί της σκηνής,και ανάμεσα στις ζωντανές αποδόσεις των πιό σπουδαίων συνθέσεων του.

Ο Γιάννης Νανόπουλος στην ερμηνεία και την κιθάρα....ο Λιμπέρης Πιτουράς στην κιθάρα και ο Χριστόφορος Παπασαχόπουλος στο μπουζούκι και το τραγούδι,θα ζωντανέψουν απέναντι σας,μεγάλες μουσικές στιγμές που γεννήθηκαν απο το μπουζούκι και την ξεχωριστή φωνή του Ζαμπέτα.

Αυτό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ,η αίθουσα και η μουσική σκηνή του ΑΕΝΑΟΝ, αποκτά άλλα χρώματα...μουσικά και κινηματογραφικά,και είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε στην πόλη του Αργους, ένα ξεχωριστό πολυμορφικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί.

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες αυτής της παρουσίασης είναι πολύ μεγάλες,και απο καρδιάς θα κάνουμε το καλύτερο γιά να ανταποκριθούμε σε αυτές.......
Η δική σας ανταπίκριση στο κάλεσμα και η συμμετοχή, θα είναι το πιό σπουδαίο υλικό,γιά να πετύχουμε.

Σας περιμένουμε όλους.....

Σημ: Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος γιά προσέλευση στην παράσταση, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με τις διαθέσιμες θέσεις.Γιά την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση,προχωρήστε έγκαιρα στις κρατήσεις σας,μέσα απο το τηλέφωνο.............27510-26026
====================================
Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Χορηγός επικοινωνίας: ΠΥΞΙΔΑ 101FM
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ