ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Παιδικά έργα τέχνης του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας σε έκθεση στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:45:00 π.μ. | |
Με αφορμή τα 35 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, παιδικά έργα τέχνης που απευθύνονται και σε μικρούς αλλά και σε μεγάλους, ταξίδεψαν για πρώτη φορά από τη Χαλκίδα στο Ναύπλιο, στη FOUGARO THE GALLERY.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εικαστικό χώρο που τον διευθύνει ο καταξιωμένος στο χώρο των εικαστικών δρώμενων τον κ. Αλέξανδρο Στάνα και ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο σε συνεργασία με μέλη του Δ.Σ και δασκάλους του Εργαστηρίου έστησαν μια καταπληκτική έκθεση που αξίζει να την επισκεφτούν όλοι.

Το ΦΟΥΓΑΡΟ είναι έργο της κας. Φλωρίκας Π. Κυριακοπούλου. Εικαστικός, συλλέκτρια, επιχειρηματίας, κάποτε δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια ξένου τύπου, η Φ.Π.Κ. εργάστηκε για 15 χρόνια με τους συνεργάτες της για να μεταμορφώσει το ιστορικό βιομηχανικό ερείπιο της κονσερβοποιίας «Ανθός» σ΄ έναν Πολυχώρο Πολιτισμού, που είναι συγχρόνως ένα τεράστιο, δυναμικό, Έργο Τέχνης. Η ανάπλαση του έγινε σε συνεργασία με τους Ε. Σακελλαρίδου και Μ. Παπανικολάου & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες.
Η ίδια έκθεση είχε παρουσιαστεί στο Κόκκινο Σπίτι με ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με μεγάλη απήχηση από τους συμπολίτες μας.

Όπως τονίζει η Πρόεδρος του Εργαστηρίου, Χαρίκλεια Μυταρά «Μέσα από την Τέχνη, το Τ με κεφαλαίο, το πιο σημαντικό είναι να εκφράσουν τα παιδιά τις ελπίδες και τους φόβους τους και να γνωρίσουν βαθύτερα τον κόσμο που τα αγκαλιάζει».

Η έκθεση – αφιέρωμα στη FOUGARO THE GALLERY, περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρτογλυπτικής, κεραμικής, σκηνογραφίας, χαρακτικής, φωτογραφίας, κατασκευές, κόμικ και έργα από ανακυκλωμένα υλικά.

Διάρκεια έκθεσης: 6/2-14/3/2016.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ