ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Γκιόλας: Το 1ο ΕΠΑΛ και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις που μας έχουν κάνει υπερήφανους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
 Mε  αφορμή τη νέα διάκριση του 1ου ΕΠΑΛ και του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Άργους σε διεθνή μαθητικό διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους ( με 168 συμμετοχές) ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας δήλωσε:
΄΄Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές , καθηγητές και γενικότερα όλους τους συντελεστές των δύο σχολικών μονάδων της Αργολίδας που για μια φορά ακόμη διακρίθηκαν πανελλαδικά.

Τόσο το 1ο ΕΠΑΛ Άργους όσο και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους έχουν δώσει δείγματα γραφής και έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις που μας έχουν κάνει υπερήφανους. Η νέα αυτή διάκριση με το Α και Β Βραβείο Τεκμηρίωσης που απέσπασαν οι ταινίες με θέματα τον Τζίμ Λόντο και Στέλιο Κυριακίδη , αντίστοιχα, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η συλλογική δουλειά, το όραμα, ο νεανικός ενθουσιασμός και η εμπνευσμένη καθοδήγηση των δασκάλων φέρνουν αποτελέσματα και μεγάλες επιτυχίες. Παράλληλα επιβεβαιώνεται ότι το σχολείο εκτός από χώρος μάθησης μπορεί να είναι και εστία πολιτιστικής δράσης .

Συγχαρητήρια και πάλι, περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις ΄΄.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ