ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήρια Μανιάτη για τη διάκριση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. | |
 Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 3ης θέσης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου στον 2o Περιφερειακό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικών Σχολείων στην Τρίπολη εκφράζει με επιστολή του προς τη Δ/ντρια του σχολείου, κ. Χ. Σαββάκη, ο βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης:
«Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου προς όλους τους συντελεστές που συνέδραμαν στη διάκριση του σχολείου στον 2ο Περιφερειακό διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Δημοτικών Σχολείων.

Η τόσο σημαντική θέση που λάβατε σε συνάρτηση με το γεγονός ότι για πρώτη φορά συμμετείχατε στο διαγωνισμό σημαίνει ότι οι προσπάθειες όλων σας, των δασκάλων, των παιδιών και των γονέων τους αξίζουν την επιβράβευση που έλαβαν και δίνουν το παράδειγμα και για τα υπόλοιπα σχολεία που θα επιδιώξουν να συμμετάσχουν την επόμενη φορά.

Χαίρομαι, ιδιαίτερα, που θέματα καινοτόμα, όπως η ρομποτική, αλλά και η ανακάλυψη των γαλαξιακών οριζόντων αποτελούν κομμάτι της εκπαίδευσης των παιδιών από το αρχικό στάδιο της πρωτοβάθμιας βαθμίδας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας και εύχομαι και σε επόμενες επιτυχίες του σχολείου.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ