V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Ο 2ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, θα γίνει αύριο, Σάββατο, στην Τρίπολη, με θέμα » ο Γαλαξίας μας». Αφορά, αποκλειστικά μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ηλικίας 8-12 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να επιδείξουν τις ρομπο-κατασκευές τους για τον »Γαλαξία μας».

-Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Τρίπολη. Ανάμεσά τους και μία 68χρονη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

-Από θαύμα σώθηκε μία τετραμελής οικογένεια όταν ξαφνικά δέχθηκαν μία τεράστια πέτρα που έσπασε το παμπρίζ του αυτοκινήτου τους, στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς Πάτρα και το περιστατικό, έγινε προς το ύψος του Κιάτου. Σύμφωνα με την Τροχαία, έχουν ξανασυμβεί κατά το παρελθόν, παρόμοια περιστατικά. Η Τροχαία, συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην συγκεκριμένη περιοχή.

- Εντός του Απριλίου, θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον κλειστό αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο-Σπάρτη, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής.

-Μέσα στον Μάρτη,όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, θα δημοπρατηθούν τα έργα των αναπλάσεων, επισκευών και κατασκευής ποδοσφαιρικών γηπέδων, για τα οποία ο Δήμος δανείστηκε 5.337.000 ευρώ.

- Η εφημερίδα »Πρώτο-Πορεία. Δεν ξεχνώ», που δημιούργησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, πήρε το 1ο βραβείο, στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό »Κύπρος 1974-2015», Δεν ξεχνώ-διεκδικώ, δημιουργώ».




ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ