ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Γ. Μανιάτης: Άμεσα λύση στο πρόβλημα εξυπηρέτησης πελατών στο πρακτορειο ΔΕΔΔΗΕ Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | |
 Την επίλυση των κενών στελέχωσης της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ Άργους, με στόχο την ομαλή εξυπηρέτηση των πολιτών του Καλλικρατικού Δήμου Άργους Μυκηνών, με τις 32.000 ηλεκτρικές συνδέσεις, ζητά με ερώτησή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθεί, αναλυτικά, το κείμενο της ερώτησης:
«Κύριε Υπουργέ,

Σοβαρό ζήτημα έχει προκύψει με την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών από το ΔΕΔΔΗΕ Πρακτορείο Άργους.

Το Πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στο Άργος εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών της επιχείρησης της περιοχής του Καλλικρατικού Δήμου Άργους-Μυκηνών που γεωγραφικά καταλαμβάνει το ήμισυ της Αργολίδας με περισσότερες από 32.000 παροχές χαμηλής και 40 μέσης τάσης.

Το Πρακτορείο λειτουργούσε με πέντε υπαλλήλους εξυπηρέτησης (έναν τηλεφωνητή, έναν υπάλληλο διοικητικής υποστήριξης και τρεις υπαλλήλους για την εξυπηρέτηση πελατών).

Σταδιακά έχουν αποχωρήσει τρεις υπάλληλοι με μετάθεση στο Πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ στην Περιοχή Ναυπλίου και το γραφείο παραμένει ανοικτό ακόμα χάρις στην φιλοτιμία και εργατικότητα της υπαλλήλου που έμεινε.

Σήμερα το πρακτορείο λόγω απουσίας της μοναδικής υπαλλήλου εξυπηρέτησης για σοβαρούς λόγους υγείας, για την οποία δεν δίδεται αναπλήρωση, μένει χωρίς εξυπηρέτηση.

Η πιθανότητα μη εξυπηρέτησης των πολιτών της περιοχής Άργους από την έδρα του Δήμου, θα ήταν οδυνηρή για τους καταναλωτές του μεγαλύτερου Δήμου του Νομού, οι οποίοι θα ήταν αναγκασμένοι για την εξυπηρέτησή τους, ακόμα και την πιο απλή, να παίρνουν τουλάχιστον δύο διαφορετικά λεωφορεία για να μεταβούν στο Ναύπλιο και άλλα δύο για να επιστρέψουν στην περιοχή τους, δεδομένης της πολύ μεγάλης έκτασης του Δήμου.

Κατόπιν των ανωτέρω, ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθεται να προβεί για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και την ομαλή λειτουργία του Πρακτορείου ΔΕΔΔΗΕ στο Άργος;»









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ