ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:34:00 π.μ. |
– Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με τη σχολή Δημόσιας Πολιτικής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Rurges των ΗΠΑ.

– Το 5ο Αρκαδικό συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στην Τρίπολη, το οργανώνει το Κέντρο Παραδοσιακών χορών και εθίμων πολιτιστική κληρονομιά, το θέμα θα είναι σχετικό με την Αρχαία Αρκαδία.

– Στην πρωτεύουσα της Ταιβάν, τη Νέα Ταϊπέι θα ταξιδέψει 17μελης αντιπροσωπεία παιδιών από το Δήμο Ευρώτα Λακωνίας προκειμένου να λάβουν μέρος στους Διεθνείς παιδικούς αγώνες. Πρόκειται για μαθητικούς αγώνες που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

-Το Δ.Σ. του Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στο Αποκριάτικο Πάρτι Μασκέ, που θα διοργανωθεί το Σάββατο 5-3-2016 και ώρα 8.00 μ.μ. στα εντευκτήρια του συλλόγου.

-Έσβησε τελικα η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες γύρω στις 7 το βράδυ, ανάμεσα στα χωριά Βλαχόπουλο και Τουλούπα Χάνι στην Πυλία. Η φωτια εκδηλώθηκε σε δασική εκταση και πήρε διαστασεις κυρώς λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή. Την ίδια στιγμή, κατεσβέσθη η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το απόγευμα στη Μάλη Φιλιατρών, αφού πρώτα έκαψε 20 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης. Προς το μεσημέρι χθες, ξέσπασε φωτιά χαμηλά στην τοπική κοινότητα Πλατανίων στην παρόχθια ζώνη της Νέδας προς Καλίτσαινα στη θεση «Πετρα», που τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα μετά ενώ κατεσβέσθη και η φωτιά που είχε ξεσπάσει σε θαμνώδη περιοχή επίσης το απόγευμα, στη θέση «Εγκλιανός», κοντά στη Χώρα Μεσσηνίας.

-Την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στη Τρίπολη θα τιμηθεί η επέτειος μνήμη των απαγχονισθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής στα μπαλκόνια της οδού Ταξιαρχών.

-Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στις 7:00 το απόγευμα, στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα, θα προβληθεί το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Πατρίδα είναι η παιδική ηλικία – Et inΑrcadia ego» του Αλέξανδρου Παπαηλιού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ