V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Στα πλαίσια της ανάπτυξης και διάδοσης του κλασικού αθλητισμού, στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, προκηρύσσεται από τον Αθλητικό Όμιλο Μεγαλόπολης (A.O.M.), Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου, με την επωνυμία «Ελισσώνιος Ανώμαλος Δρόμος 2016», για όλες τις ηλικίες, υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελ/νήσου και την αρωγή της ΔΕΗ Α.Ε. /ΔΛΚΜ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο οικολογικό πάρκο Ψαθίου την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί.


-Συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας, στο πλαίσιο πανελλαδικής και πανευρωπαικής κινητοποίησης στήριξης στους πρόσφυγες, διοργανώνουν συλλογικότητες και της Μεσσηνίας, το Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

-Λόγοι αξιοπρέπειας, ευθιξίας και μεγάλης απογοήτευσης οδήγησαν τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Πελοποννήσου Ηλία Ανδρικόπουλο να παραιτηθεί από τη θέση του. Στην επιστολή του παραίτησης αναφέρει : «Στο διάστημα που κατείχα αυτή τη θέση με την ψήφο σας, αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις, με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αφορούν τη διαχείριση των σκουπιδιών και ταλανίζουν την Πελοπόννησο. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία, και ιδιαίτερα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον κ. Νίκο Αγγελόπουλο. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους μας».

-Τρίωρη σύσκεψη είχαν χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου και συνεργάτες του με εκπροσώπους του Δήμου Μεσσήνης αλλά και των Δήμων Δυτικής Αχαΐας, Αμαλιάδας και Ανδραβίδας-Κυλλήνης, παρουσία και της βουλευτού Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτας Κοζομπόλη, για την λήψη μέτρων προκειμένου όταν θα βγει στην αγορά η εαρινή πατάτα να μην γίνονται αθρόες εισαγωγές του ίδιου προϊόντος.

-Περισσότεροι από 2.500 θα είναι οι φετινοί εισακτέοι στα τμήματα του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Πελοποννήσου σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας. Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα αρχίσουν στις 16 Μαίου.

-Ένταση επικράτησε χθες κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις της 17ης Μαρτίου στην Αρεόπολη όταν μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον εκπρόσωπο και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ Άδωνη Γεωργιάδη.
Μερίδα πολιτών κατά την εκφώνηση του Υπουργού για την κατάθεση στεφάνου ξέσπασε σε αποδοκιμασίες με τον Δήμαρχο Αν.Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο να παίρνει τον λόγο τονίζοντας πως όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.

-Σύντομα αναμένεται να γίνει η τελετή ολοκλήρωσης των έργων και η παράδοση της νέας πτέρυγας, του Ψυχιατρικού Τμήματος, στις εγκαταστάσεις του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

-Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας, όταν τρείς άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία Έλληνα και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ