V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Μανιάτης: Μας αξίζουν καλύτερες μέρες παλεύουμε να τις φέρουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε

 Στο Φράγμα της Μεσοχώρας, βρέθηκε χθες Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 κατά την επίσκεψή του στο Νομό Τρικάλων, ο βουλευτής Αργολίδας, Γιάννης Μανιάτης, επικεφαλής κλιμακίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μαζί με όλους τους τοπικούς φορείς που στηρίζουν το έργο. 

Παρόντες ο Αντιπεριφεριάρχης Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικάλων Δ. Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Μουζακίου και Πρόεδρος ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσός, ο Δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος, ο Γραμματέας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γ. Τριγώνης, ο υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης Τρικάλων - Περιφερειακός Σύμβουλος Μάκης Ιακωβάκης. Στο κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν επίσης οι: Κωστής Μαθιουδάκης, Καθηγητής ΕΜΠ, Γραμματέας Τομέα Ενέργειας, Μόσχος Κορασίδης, Γραμματέας Τομέα Ανάπτυξης Υπαίθρου, π. Γ.Γ. ΥΠΑΑΤ, Κώστας Τριάντης, Καθηγητής Πανεπ. Αθήνας, π. Ειδικός Γραμματέας Υδάτων.
Αναφερόμενος στο Υδροηλεκτρικό έργο του Φράγματος της Μεσοχώρας ο Γ. Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για μια επένδυση άνω των 500.000.000 €, μπλοκαρισμένη για πολλά χρόνια, λόγω συσχέτισης με την εκτροπή του Αχελώου. Το Σεπτέμβρη 2014 με τα Σχέδια Διαχείρισης Υδάτων, ξεμπλοκάραμε την υλοποίησή της. Η περιβαλλοντική μελέτη που ολοκληρώσαμε, περιμένει μήνες στο συρτάρι των υπουργών Σκουρλέτη - Τσιρώνη, για την υπογραφή τους. Η ΔΕΗ χάνει 25 εκατ € το χρόνο από απώλειες καθαρής, πράσινης, υδροηλεκτρικής ενέργειας. Η χώρα πληρώνει το ίδιο για εισαγωγές ορυκτών καυσίμων. Όλοι οι τοπικοί φορείς Τρικάλων στηρίζουν το έργο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το βρήκε έτοιμο. Όμως, η ιδεοληψία και η ανικανότητα τους δεν τους επιτρέπει να πράξουν το προφανές για τη χώρα, την εθνική οικονομία, την τοπική κοινωνία. Ως πότε??»
Προηγήθηκε συνάντηση στο Δημαρχείο Πύλης Τρικάλων, με τον Δήμαρχο Κ. Μαράβα και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, στην οποία ο κ. Μανιάτης δήλωσε ότι η απαίτηση της τοπικής κοινωνίας είναι να κερδηθεί η χαμένη 15ετια. «Η Περιβαλλοντική Μελέτη που μετά από εντολή μας υπέβαλε η ΔΕΗ, λύνει το Γόρδιο Δεσμό. Δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε όλα τα πολιτικά μέσα για την άμεση έγκριση και υπογραφή της», πρόσθεσε.
Σε Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης επεσήμανε ότι η χώρα παραπαίει, ακολουθώντας μία καταστροφική οικονομική πολιτική. Σε ό,τι αφορά στην πολιτική πρόταση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Μανιάτης χαρακτήρισε άμεσο στόχο την ανασυγκρότηση των προοδευτικών δυνάμεων και της κεντροαριστεράς, στη βάση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της προόδου και της επιχειρηματικότητας. Προέτρεψε, δε, την κοινωνία να σταθεί όρθια, ενάντια στις όποιες δυσκολίες, ενώ σχολίασε και την τρομοκρατική ενέργεια στις Βρυξέλλες λέγοντας πως οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την απειλή που ξεπροβάλει στην καρδιά της Ευρώπης.
Η επίσκεψή του ολοκληρώθηκε με ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες των Τρικάλων στο κέντρο «ΑΗΔΟΝΙΑ», όπου συζήτησαν την κατάσταση που έχει οδηγήσει τη χώρα ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τις προοπτικές ενότητας του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας, απαίτηση του 25% της ελληνικής κοινωνίας, τα μεγάλα προτάγματα για Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, αλληλεγγύη, Προοδευτικό Πατριωτισμό, κ.ά.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ