ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Συγκίνηση και παρατεταμένα χειροκροτήματα στην τιμητική εκδήλωση για την Σούλα Παπαγεωργοπούλου στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:27:00 π.μ. |
Σε μια πολύ συγκινητική βραδιά ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Αργολίδας Αναστασία Παπαγεωργοπούλου στην αίθουσα Τριανόν στο Ναύπλιο στις 9 Μαρτίου 2016.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα περίσσεψε η συγκίνηση και το χειροκρότημα στο πρόσωπο της κυρίας Σούλας όπως την ξέρουν όλοι.
Για την Σούλα Παπαγεωργοπούλου μίλησε ο Δημαρχος Ναυπλιέων ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία της τιμητικής εκδήλωσης τονίζοντας τους αγώνες και τις προσπάθειες που κάνει όλα αυτά τα χρόνια για τα "παιδιά της".
 Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου, ο βουλευτής Αργολίδος  Γιάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια η κ. Παπαγεωργοπούλου ευχαρίστησε όλους όσοι την τίμησαν
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων απένειμε τιμητική πλακέτα στην κ. Παπαγεωργοπούλου, ενώ την εκδήλωση έκλεισαν μουσικά η χορωδία της Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα) με χοράρχη την κ Θεολένα Πίκη.
Στην εκδήλωση περεβρέθηκε πολύς κόσμος αναμεσα τους οι αντιδήμαρχοι Ρ. Μπαρού και Γ.Καχριμάνης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Π.Καλκούνου, ο πρόεδρος του Ναυπλιακού ιδρύματος Ιωάννης Καποδιστριας Κ. Χελιώτης, μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας κ.α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ