ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ούγγροι δημοσιογράφοι και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:54:00 π.μ. |
 Οκτώ δημοσιογράφοι από την Ουγγαρία θα βρίσκονται σε Αθήνα και Αργολίδα έως τις 20 Μαρτίου πραγματοποιώντας ταξίδι εξοικείωσης στους προορισμούς.


Ο ΕΟΤ θα καλύψει μέρος των εξόδων για τη πραγματοποίηση του ταξιδιού. Το ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας με την αεροπορική εταιρεία Ryanair καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι θα επισκεφθούν την Αθήνα καθώς και την Αργολίδα με σκοπό να αρθρογραφήσουν σχετικά. Πρόκειται για τους κάτωθι συντάκτες ημερησίου, περιοδικού και επαγγελματικού τύπου τουριστικού περιεχομένου:

Kalamar Tamas (Blikk / Ripost), Kuczogi Szilvia (Népszabadság), Hajnalka Fucsko (Turizmus Panorama magazine), Peter Szakonyi (www.napi.hu), György Somogyvári (Világjáró Group), Joó Annamária (Go Utazas), Lehóczki Márta (Travelo.hu), Agnes Ordog (Turizsmus Trend). Οι δημοσιογράφοι συνοδεύονται από εκπρόσωπο του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ποσού 23.900 ευρώ για την κάλυψη της ετήσιας συνδρομής του Οργανισμού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τουρισμού (E.T.C.).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ