ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Γιατί στην κρίσιμη στιγμή εγκατέλειψε ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ; (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. |
 Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την αιφνίδια παραίτηση του προέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου Ηλία Ανδρικόπουλου. Ο κ. Καμπόσος ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ στη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτίου στην Τρίπολη δεν τους ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Αναλυτικά ανέφερε:


«Προς έκπληξή μου είδα την επόμενη ημέρα την παραίτηση. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το μυαλό του και την απόρροια των πράξεων με τον τρόπο που θέλει εκείνος. Νομίζω ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να υποβάλλει την παραίτησή του, έχουμε σε εξέλιξη γεγονότα και πράξεις που έπρεπε να είναι στο τιμόνι.

Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, ο ΦΟΔΣΑ θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία. Δε σηκώνεσαι να φύγεις έτσι, κάθεσαι να τελειώσουν όλα αυτά.

»Ήταν κοινά αποδεκτός από όλους μας, είχε βγει ομόφωνα από τα μέλη πρόεδρος, από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι ήθελε να μας πει με την πράξη του αυτή.

»Η Πελοπόννησος θα βρει την περπατησιά της με τους 26 της δημάρχους, αυτό είναι σίγουρο, απλά κάποιο άνθρωποι έχουν τις δικές τους κρίσεις, εγώ δεν θα κάνω δικαστήριο κρίσεων.

»Είναι ένας έμπειρος δήμαρχος και πιστεύω ότι στην επόμενη συνεδρίαση θα μας εξηγήσει τους λόγους παραίτησής του και γιατί την κρίσιμη στιγμή εγκατέλειψε την προεδρία.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ