ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ManoucheDrome Trio live στο Φουγάρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 10μμ στο Café του Φουγάρου οι ManoucheDrome Trio με την Δήμητρα Σιδέρη θα σας ταξιδέψουν στην εποχή του Τζάνγκο, δηλαδή του '30, παίζοντας Valse, Bolero, Bossa και Swing της εποχής.
Οι Manouchedrome, επηρεασμένοι από τη μουσική του Τζάνγκο Ράινχαρντ, έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές, event και festival στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως τα Django Fest της Αθήνας 2014 & 2015 , το φεστιβάλ Petit Paris de Athenes 2014 & 2015 & Park Festival 2015. Αυτή τη φορά θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις και κλασσικά Gypsy Jazz τραγούδια,τα οποία και αποτελούν μέρος της δισκογραφικής τους δουλειάς.

Ο Τζάνγκο Ράινχαρντ (Django Reinhardt,1910 - 1953) ήταν πρωτοποριακός βιρτουόζος κιθαρίστας της τζαζ και συνθέτης, που ξεχώρισε για την τεχνική και τη δεξιοτεχνία του, ενώ εφηύρε ένα εντελώς νέο στυλ τεχνικής τζαζ κιθάρας, που πλέον είναι μουσική παράδοση στη γαλλική τσιγγάνικη κουλτούρα. Ανάμεσα στις δημοφιλέστερες συνθέσεις του οι οποίες θεωρούνται πλέον κλασικά κομμάτια της τζαζ μουσικής, είναι τα "Minor Swing", "Daphne","Belleville", "Djangology", "Swing '42", "Nuages".

Δημήτρης Παρτσακλός: Κοντραμπάσο
Κωστούρος Γιώργος: Gypsy Κιθάρα
Ψαλλίδας Δημήτρης: Gypsy Κιθάρα
Guest vocalist: Δήμητρα Σιδέρη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ