V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αφιέρωμα γερμανικού δίγλωσσου on line περιοδικού για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

 Το γνωστό δίγλωσσo on-line περιοδικό για Έλληνες και Φιλέλληνες της Γερμανίας Jopa-News έχει σήμερα άρθρο για τον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου με τίτλο:  "Αγώνας δρόμου με θέα το Παλαμήδι"

Αγώνας δρόμου με θέα το Παλαμήδι

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 3ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 6 Μαρτίου 2016. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνας Ημιμαραθωνίου, αγώνας 5 χλμ., ποδηλατοδρομία και μικρότερος αγώνας «κοινωνικής προσφοράς» 2.5 χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των δύο προηγούμενων ετών, δήλωσε ότι ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) και όλοι οι φορείς του Δήμου συνεργάζονται για την διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού δρομικού αθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο. Τόνισε ότι το 2014 ο στόχος ήταν το Ναύπλιο να αποτελέσει φιλικό προορισμό για όλους και πέτυχε. Το 2015 ο στόχος ήταν το Ναύπλιο να αποτελέσει αθλητικό προορισμό και πέτυχε. Το 2016 διατηρώντας αναλλοίωτους τους δυο προηγούμενους στόχους, η Οργανωτική Επιτροπή έχει στόχο την ανάδειξη του Ναυπλίου ως τουριστικού προορισμού.

Οι νέες πρωτοβουλίες που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν το Ναύπλιο σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό είναι παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με την συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας, εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard και εορταστικό-μουσικό πρόγραμμα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ