ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Βραβείο κέρδισε το 3sixty wine bar - restaurant από το Ναύπλιο στα Tourism Awards 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 μ.μ. |
 Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Tourism Awards 2016 με παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς την Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού.

Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Σημειώνεται ότι η απήχηση των βραβείων είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση. 
Το Αργυρό Βραβείο κατέκτησε το 3sixty wine bar - restaurant από το Ναύπλιο στην κατηγορία ΟΙΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!!

Επιτροπή από τους κορυφαίους

Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες τεθηκαν στην κρίση γνωστών προσωπικοτήτων, ακαδημαϊκών διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένων practitioners και φημισμένων συμβούλων επιχειρήσεων.

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο τέως Υπουργός Τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς. Για περισσότερα από 45 χρόνια, ο Νίκος Σκουλάς υπήρξε ανώτερο και ανώτατο στέλεχος επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών στον Καναδά και στην Ελλάδα με αντικείμενα τον τουρισμό το χονδρεμπόριο και λιανεμπόριο τροφίμων, με έμφαση στο franchising καθώς και στην εκπαίδευση και κατάρτιση. Ίδρυσε και λειτούργησε επί σειράν ετών την εταιρία NSA. Κατείχε διάφορες κυβερνητικές θέσεις στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων: Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ. (δύο θητείες), Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας και Υπουργός Τουρισμού.

- See more at: http://www.creteplus.gr/news/ksana-to-xruso-brabeio-sta-travel-awards-gia-tin-kriti--tin-psifisan-korufaies-prosopikotites-tis-elladas-pics-162839.html#sthash.iMh6hdcH.dpuf
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ