V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Μανιάτης: Ο Προοδευτικός Πατριωτισμός πρέπει να είναι το νέο μας όραμα

  Φρεσκάδα, χαμόγελο, αισιοδοξία κι ελπίδα έδωσαν οι 200 φοιτητές των Πανεπιστημιακών Σχολών που συμμετείχαν στο Μοντέλο - Προσομοίωση της Βουλής των Ελλήνων. Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης που συναντήθηκε με πολλούς από τους φοιτητές δήλωσε:

"Εύχομαι το πρώτο αυτό βήμα σας να είναι το ξεκίνημα σε ένα μαραθώνιο συμμετοχής σας στο δημόσιο βίο της χώρας. 

Ο Προοδευτικός Πατριωτισμός πρέπει να είναι το νέο μας όραμα. Ο Πατριωτισμός που στηρίζεται στη βαθιά πεποίθηση για τις δυνάμεις της Κοινωνίας, των πολιτών, τις δυνάμεις μιας Ελλάδας που μπορεί και πρέπει να ξανασηκωθεί όρθια, στηριγμένη όχι σε δάνειες δυνάμεις, αλλά στις δικές της, με μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση, εξωστρεφή, φιλοευρωπαϊκή, κοσμοπολίτικη. Ο Πατριωτισμός όμως πρέπει να έχει και πολιτικό πρόσημο. Να είναι Προοδευτικός, να στηρίζεται στις αναγκαίες Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις. Για μια οικονομία της Καινοτομίας, της Παραγωγικότητας και μια κοινωνία της Αλληλεγγύης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο εχθρός όλων μας είναι ο λαϊκισμός, η δημαγωγία, το ψέμα. Η αλήθεια, η πλήρης αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση, πρέπει να συνιστά την εθνική προτεραιότητα. Ευχή μου να μπολιάσετε τη Βουλή των Ελλήνων με το ήθος σας, και να εισάγετε ένα επίπεδο δημοκρατικού διαλόγου, που μετά λύπης μου, σημειώνω ότι λείπει από τη σημερινή Βουλή."
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ