V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

- Η Ολυμπιονίκης Νίκη Μπακογιάννη θα βρεθεί σήμερα Παρασκευή στις 13:00 στην Τρίπολη, όπου θα διεξαχθεί Ημερίδα για την Εθελοντική Αιμοδοσία και τη Δωρεά Μυελού των Οστών, που διοργανώνεται από την τρίτη Λυκείου, τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και τα μέλη του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού Οστών Πανεπιστημίου Πατρών.


-Στη Σπάρτη θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

-H παραγωγή του Royal Opera House για την ευρυματική συνύπραξη της «Cavalleria Rusticana» του Μασκάνι και των «Pagliacci» του Λεονκαβάλο σε σκηνοθεσία του ρηξικέλευθου Νταμιάνο Μικελέτ, κέρδισε το σπυδαίο θεατρικό βραβείο «Olivier» για το 2016, στην κατηγορία της «Καλύτερης νέας παραγωγής όπερας».Στη συγεκριμένη όπερα (που ενέβηκε στο αγγλικό θεάτρο, τον περασμένο Δεκέμβριο) πρωταγωνιστούν 3 έλληνες: η Ροδούλα Γαϊτάνου, ο Διονύσης Σούρμπης και ο καλαματιανός βαρύτονος Δημήτρης ΠΛατανιάς (ως Άλφιο και Τόνιο).
-Εκδήλωση με θέμα: «Ο υπαρξισμός ως φιλοσοφικό ρεύμα» διοργανώνεται ο Φιλοτεχνικός Ομιλος Τρίπολης αύριο Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, στις 7:30 μ.μ. στο κτήριο Τσιχριτζή, Γρηγορίου Ε” 3 στην Τρίπολη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γαλλοφωνίας.

- Ολοκληρώθηκε , στο δημοτικό γήπεδο τεννις του βιολογικού καθαρισμού, το πρώτο τουρνουά του Ο.Α.Σ, μετά την επαναδραστηριοποίησή του, <<Λεωνίδεια 2016>> με απόλυτη επιτυχία. Στο τουρνουά συμμετείχαν πάνω από 70 αθλητές από τους νομούς Λακωνίας,Αρκαδίας, Αργολίδας.

-Τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στη Νεμέα, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Γυμνασίου Ερέτριας, στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+, όπου το σχολείο τους συμμετέχει, με θέμα: «από το σταφύλι στο κρασί». Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου επισκέφθηκαν αρχικά το μουσείο οίνου στο κτήμα «Οινότρια Γη» του Κ. Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι και στη συνέχεια ακολούθησαν «τους Δρόμους του Κρασιού» στη Νεμέα, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του οινοποιείου «SEMELI». Επίσης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της Νεμέας και των Μυκηνών.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ