ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μανιάτης: Επιτέλους μας άκουσαν και αξιοποιούνται οι υπόλοιπες ποσότητες δωρεάν διανομής πορτοκαλιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:30:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με την απόφαση αξιοποίησης των υπολοίπων ποσοτήτων δωρεάν διανομής πορτοκαλιών, θέμα το οποίο είχε αναδείξει με σχετική ερώτησή του στις 7 Μαρτίου 2016 προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Ε. Αποστόλου και Αναπλ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα. Θ. Φωτίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επιτέλους μας άκουσαν κι ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ στην απόφαση κατανομής και αξιοποίησης των ποσοτήτων πορτοκαλιών για δωρεάν διανομή από τους παραγωγούς και τις ομάδες παραγωγών. Έτσι, μπόρεσε να αξιοποιηθεί αυτή η απόφαση από τις ομάδες παραγωγών της Αργολίδας που ήταν σε ετοιμότητα, ανακουφίζοντας τους παραγωγούς από τις αδιάθετες ποσότητες, αλλά και βοηθώντας τις οικογένειες των μη εχόντων να έχουν πρόσβαση σε φρούτα όπως τα πορτοκάλια.

Επειδή όμως τα προβλήματα της διάθεσης των εσπεριδοειδών για την τρέχουσα περίοδο παραμένουν και δημιουργούν οικονομική ζημιά σε πολλούς παραγωγούς, καλώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων να εξετάσει όλες τις δυνατότητες που δίνει το θεσμικό πλαίσιο και η Κοινοτική Νομοθεσία για την αντιμετώπιση της ζημιάς των παραγωγών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ