ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Διαμαρτυρία του Ηρακλή Καρυάς προς την ΕΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | |
 Το Σάββατο 9 Απριλίου διενεργήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος Β κατηγορίας τοπικό, μεταξύ του Ηρακλή Καρυάς και του Μυκηναικού. Ο αγώνας αυτός διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα δυσχερείς συνθήκες που ούτε τιμούν το άθλημα ούτε εξασφαλίζουν το αδιάβλητο του αποτελέσματος αφού κατόπιν δική σας απόφασης ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο των Μυκηνών που είχε να χρησιμοποιηθεί δύο αγωνιστικές περιόδους. 
Χαρακτηριστικό της κατάστασης του γηπέδου ήταν τόσο το γεγονός ότι ήταν διάσπαρτα φυτρωμένα χόρτα επί του χωμάτινου αγωνιστικού χώρου(επισυνάπτονται φωτογραφιες), όσο και το γεγονός ότι τα δίκτυα ήταν τρύπια αποτέλεσμα του οποίου ήταν η αμφιβολία για το εάν μία φάση κατέληξε σε γκολ ή σε άουτ. 
Μάλιστα όλα αυτά έλαβαν χώρα χωρίς την ύπαρξη προφανούς κωλύματος στην χρησιμοποίηση του γηπέδου της Προσύμνης που συνήθως χρησιμοποιεί ως «έδρα» ο Μυκηναικός αφού την συγκεκριμένη ημέρα το γήπεδο αυτό δεν χρησιμοποιούταν για άλλο αγώνα πρωταθλήματος. 
Κατόπιν των παραπάνω παρακαλούμε για την προσεκτικότερη διαμόρφωση του προγράμματος της αγωνιστικής περιόδου ώστε να μην βρεθούμε ξανά ενώπιον αντίστοιχων συνθηκών που σε καμία περίπτωση δεν συνάδουν με τα λεγόμενά σας κατά την διάρκεια της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης όπου παρουσιάστηκε ένα κλίμα ευφορίας και ικανοποίησης από την γενικότερη διοργάνωση. 


Α.Ο Ηρακλής Καρυάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ