ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Τι λένε τα ημερομήνια για Απρίλιο και Μάιο - Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
 Τα Μερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για όλο τον χρόνο. Η μέθοδος είναι πολύ απλή για όσους γνωρίζουν. Σημειώνεται πως η παρατήρηση των ημερομηνίων ξεκινά τα μεσάνυχτα 13 προς 14 Αυγούστου και μέχρι τις 25 Αυγούστου κάθε χρόνου.

Απρίλιος 2016


Αρχές μήνα ( 1 έως 13 ) : Αρχικά ο Απρίλης φαίνεται να ξεκινάει με καλό καιρό, ηλιόλουστες ημέρες δηλαδή και θερμοκρασίες σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Από τις 7 με 8 του μήνα αναμένουμε σταδιακή αλλαγή του καιρού με βροχοπτώσεις που θα ξεκινήσουν πρώτα από τα δυτικά τμήματα και έως τις 13 θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα.

Μέσα μήνα ( 14 έως 23 ) :
Στα μέσα του μήνα τώρα περιμένουμε διαδοχικές κακοκαιρίες ( με σποραδικές βροχοπτώσεις ) με ενδιάμεσα διαστήματα μικρών βελτιώσεων του καιρού.

Τέλη μήνα ( 24 έως 30 ) : Τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι συννεφιασμένες ημέρες σχεδόν μέχρι και το τέλος.

Μάιος 2016

Αρχές μήνα ( 1 έως 14 ) :
Νεφελώδεις ημέρες με μικρά διαστήματα ανοίγματος του καιρού. Από τις 10 περίπου του μήνα αναμένουμε επιδείνωση του καιρού με βροχές.

Μέσα μήνα ( 15 έως 24 ) :
Στα μέσα τώρα του μήνα αναμένουμε σοβαρή επιδείνωση του καιρού με έντονα καιρικά φαινόμενα ( καταιγίδες ) που πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα. Το διάστημα της έντονης κακοκαιρίας το τοποθετώ γύρω στις 15 με 18 του μήνα. Μετά τις 20 αναμένουμε σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Τέλη μήνα ( 25 έως 31 ) : Τέλος του μήνα αναμένουμε σπασμένο καιρό με ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιά, οδεύοντας όμως στο τέλος Μαΐου ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Σημείωση: Πολύ ασυνήθιστος καιρός που περισσότερο φθινόπωρο παρά άνοιξη θα θυμίζει.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ