ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:37:00 π.μ. |
-Το πρόγραμμα «Μουσεία και πολιτιστικά τοπία, η τέχνη της περιήγησης» εγκαινιάζουν τα Μουσεία Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και το Ιστορικό Λαογραφικό της Κορίνθου που φέτος συμπληρώνουν τρία χρόνια συνεργασίας, με το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΕΣ». Στο πλαίσιο του προγράμματος «Η τέχνη της περιήγησης» τα δύο μουσεία συμπράττουν στην οργάνωση σεμιναρίου εισαγωγής στην τέχνη της φωτογραφίας, με τον φωτογράφο Νίκο Αντωνόπουλο που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα στο Ιστορικό – Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου. 

- Ημερίδα με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη στη σχεδίαση παιχνιδιών» θα γίνει στις 20 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

- Το 7ο Πανελλήνιο θρησκευτικό φεστιβάλ Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης από 16-18 Απριλίου με τη συνεργασία της χορωδίας Τρίπολης.

- Τρίωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΕΛΜΕ Λακωνίας για αύριο από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

- Το 4ο μαθητικό Φεστιβάλ Κορινθίας θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο.

- Δένουν χειρόφρενο από τις 05:00 αύριο το πρωί έως τις 05:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου τα ταξί στην Κόρινθο, ενώ θα συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο υπουργείο Οικονομικών στις 09:00 αύριο το πρωί.

- Λευκή νύχτα στην Τρίπολη, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου.

- Ο Γιώργος Μπρουμάς στέλεχος της Διοίκησης του ΟΣΕ παρέδωσε τα κλειδιά του σιδηρόδρομου στον Δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα με την ευχή γρήγορα ο σιδηρόδρομος να ξαναλειτουργήσει στη Μεσσηνία.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ