ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ο.Π.Κ.Ε. για την σύλληψη καταζητούμενου στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. |
 Χρειάστηκε η συμμετοχή της Ε.Κ.Α.Μ. και ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε. από την Αργολίδα, τη Λακωνία και τη Μεσσηνία το πρωί της Παρασκευή 8 Απριλίου για τη σύλληψη 38χρονου καταζητούμενου στην Αγία Τριάδα (Μερμπακα) Ναυπλίου, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος!
Για βαρύτατα αδικήματα είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές ο κακοποιός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος και είχε στραφεί στις λεηλασίες υλικών της Δ.Ε.Η. και την κλεπταποδοχή στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας!

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Ναυπλίου για ναρκωτικά, δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου με συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών πάλι για ναρκωτικά και δύο αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ναυπλίου με συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Όταν συνελήφθη ο καταζητούμενος, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και βρήκαν υπολογιστές, πλήθος κινητών και καρτών SIM και πέντε μηχανήματα που θεωρούνται προϊόντα κλοπών, αλλά και έναν 1750 κιλά χαλκού (!) αξίας 9.000 ευρώ που προέρχεται από καλώδια της Δ.Ε.Η. τα οποία είχε ξηλώσει για να πουλήσει το περιεχόμενο! 

Έτσι, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ