ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. |
-Στην Αρκαδία θα βρεθεί την Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Φώφη Γεννηματά. H κ. Γεννηματά, κατά πάσα πιθανότητα, θα βρεθεί στη Μεγαλόπολη, ενώ αμέσως μετά, θα έρθει στην Τρίπολη, όπου και θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Τρίπολης.

-Αγώνες πήλινου στόχου Skeet εβδομήντα πέντε (75) πιάτων (δίσκων) στο Σκοπευτήριό του στη Σελλασία Λακωνίας προκηρύσσει ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016.
Οι πρώτοι έξι αθλητές ανεξαρτήτου κατηγορίας θα συμμετάσχουν σε ημιτελικό δέκα έξι πιάτων, προκειμένου κριθούν οι τέσσερις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο τελικός δέκα έξι πιάτων για ανάδειξη των τριών πρώτων.

-Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά για το νότιο πρόβολο του λιμανιού της Καλαμάτας, γνωστό ως «χιλιόμετρο» καθώς το συγκεκριμένο σημείο φωταγωγήθηκε. Τα φωτιστικά τοποθετήθηκαν σε ύψος 2,5 μέτρων επί του τοίχου και η μεταξύ τους απόσταση είναι 30 μέτρα. Οι λαμπτήρες είναι μεταλλικών αλογονιδίων με κεραμικό καυστήρα.

-Την κυριαρχία του στα ιστιοπλοϊκά δρώμενα της δυτικής Ελλάδας επιβεβαίωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σικυωνίων κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, που διοργάνωσε ο Α.Ι.Ο Ρίου ΙΑΣΩΝ, στην Πάτρα. Πρωταθλήτρια στην κατηγορία που αριθμούσε 101 σκάφη Optimist αναδείχθηκε, με σχετική άνεση, η Ματίνα Τσαπάρα ενώ η Δήμητρα Κοκιούση πήρε τη δεύτερη θέση στα κορίτσια της ίδιας κατηγορίας. Μετά από 7 αγώνες, οι δύο αθλήτριες του ΙΣΤΟΣ, μαζί με τον Γιώργο Λυμπερόπουλο, που τερμάτισε 15ος στα αγόρια, κέρδισαν και την πρόκριση τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 2016.

- Οι Αμερικανοί Υπήκοοι της Νοτίου Πελοποννήσου προσκαλούνται να συμμετέχουν με τους εκπροσώπους της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ημερίδα Ενημέρωσης που διοργανώνεται στην Σπάρτη Λακωνίας , την Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 01:00 μ.μ. με 03:00 μ.μ. , στο Κέντρο Δήμου Σπάρτης. Οι εκπρόσωποι της Πρεσβείας θα ενημερώσουν το κοινό για τους τρόπους συμμετοχής στις αμερικανικές εκλογές από την Ελλάδα, για θέματα Συντάξεων, και άλλες προξενικές υπηρεσίες για Αμερικανούς που διαμένουν μόνιμα ή ταξιδεύουν στην Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ