V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

 Συνάδελφοι–ισσες προκειμένου να πραγματοποιήσετε καλύτερα το σχολικό προγραμματισμό σας (εκδρομές ,εκδηλώσεις κλπ),σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Τρίτη το πρωί 31 Μαΐου 2016.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης θα δοθεί άδεια απουσίας για όλους τους συναδέλφους του Συλλόγου μας από την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας.

«Δηλώσεις συμμετοχής στην Ημερίδα της Δ.Ο.Ε. με θέμα : «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ – ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ. Κριτική και διεκδικήσεις», τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, ώρα 9.00– 15.00 στο Ξενοδοχείο «Αμαλία- Ναύπλιο».


Παρακαλούμε να στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας έως την Πέμπτη 14 Απριλίου και ώρα 2μ.μ. το όνομα του/της συναδέλφου που θα εκπροσωπήσει το σχολείο σας στην Ημερίδα της Δ.Ο.Ε. που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στο ΄΄ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑ΄΄στο Ναυπλίο, προκειμένου να εκδοθούν οι άδειες απουσίας από την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Αργολίδας.

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετέχουν :

Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Πελοποννήσου, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων.

 « Ποσοστό συμμετοχής στην απεργία της 7ης Απριλίου στο Σύλλογό μας» .
Το ποσοστό ανήλθε στο 10% (60 συνάδελφοι-ισσες).



ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ