ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Χαλάει ο καιρός τη Μεγάλη εβδομάδα - Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:33:00 μ.μ. |
 Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία από το απόγευμα αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και παροδικά ισχυρούς ανέμους σε αρκετές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (25/04/2016), προβλέπονται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν από το απόγευμα θα είναι τοπικά ισχυρές στα δυτικά και βόρεια. Λίγα χιόνια το βράδυ στα ορεινά των βορειοδυτικών περιοχών. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από το βράδυ στα δυτικά θα γίνουν βορειοδυτικοί μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Τη Μεγάλη Τετάρτη (27/04) γενικά αίθριος ο καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες βροχές στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά κεντρικά και βόρεια από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Τη Μεγάλη Πέμπτη (28/04) θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά κεντρικά και βόρεια από νότιες διευθύνσεις και στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τη Μεγάλη Παρασκευή (29/04) στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πιθανόν στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Μεγάλο Σάββατο (30/04) αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε βορείους. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ