V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Να ανακληθεί άμεσα η απόφαση για λειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ του Άργους μόνο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για εισπράξεις

 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Π. Σκουρλέτη ζητώντας την άμεση ανάκληση της πρόσφατης απόφασης για λειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ του Άργους μόνο Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για εισπράξεις.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Με πρόσφατη παράλογη απόφαση της ΔΕΗ η οποία ανακοινώθηκε από την αναπληρώτρια περιφερειακή διευθύντρια του κλάδου Πελοποννήσου – Ηπείρου της ΔΕΗ, το κατάστημα της ΔΕΗ στο Άργος θα λειτουργεί στο εξής για εισπράξεις μόνο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει εντονότατη ταλαιπωρία στους καταναλωτές της ΔΕΗ που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο κατάστημα δεδομένου του ότι ο Δήμος Άργος-Μυκηνών είναι ο μεγαλύτερος σε πληθυσμό δήμος της Αργολίδας, ενώ το εκεί κατάστημα της ΔΕΗ, παρά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως γ' κατηγορίας έχει ημερήσιες εισπράξεις από 35.000 έως τις 70.000 ευρώ και τον Μάρτιο του 2016 είχε εισπράξεις 1,075,596.71 ευρώ, σχεδόν ίσες με το αντίστοιχο κατάστημα της Τρίπολης που έχει χαρακτηριστεί α' κατηγορίας.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

1) Με ποιες άμεσες κινήσεις θα ανακληθεί η παράλογη απόφαση για τη λειτουργία του καταστήματος της ΔΕΗ στο Άργος για εισπράξεις μόνο τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

2) Μήπως αυτή η απόφαση είναι το πρώτο βήμα περαιτέρω υποβάθμισης ή κατάργησης του καταστήματος”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ