ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ερώτηση Ανδριανού στη Βουλή για τα προβλήματα που ανακύπτουν από τον μη διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών κατά το επόμενο σχολικό έτος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Φίλη και τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Τσακαλώτο με θέμα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ανακοινωθείσα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να μην γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών κατά το επόμενο σχολικό έτος.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σημαντικά προβλήματα στην εκπαιδευτική διαδικασία θα προκαλέσει η ανακοινωθείσα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να μην γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών κατά το επόμενο σχολικό έτος, την στιγμή που υπάρχουν μεγάλα κενά σε ολόκληρη τη χώρα. Ήδη τα συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών έχουν προαναγγείλει κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην προοπτική αυτή.

Τούτων δοθέντων,

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Με ποιες συγκεκριμένες δράσεις θα αντιμετωπιστούν τα σημαντικά προβλήματα που θα προκαλέσει στην εκπαιδευτική διαδικασία η ανακοινωθείσα απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων να μην γίνουν διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών κατά το επόμενο σχολικό έτος”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ