ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ρώσοι Tour Operators στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:49:00 μ.μ. |
 Αποφάσεις έλαβε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για την τουριστική προώθηση της χώρας στη Ρωσία και στην Αυστρία. Ο ΕΟΤ Ρωσίας και ΚΑΚ σε συνεργασία με την Κεντρική Υπηρεσία διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης για στελέχη του Ρωσικού Tour Operator “TEZ TOUR”, που θα βρίσκονται στη χώρα μας έως και τις 25 Απριλίου.

Το ταξίδι περιλαμβάνει επισκέψεις στις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Μέτσοβο, Ιωάννινα, Ζαγοροχώρια, Σύβοτα, Πάργα, Άρτα, Αρχαία Ολυμπία, Γιάλοβα, Πύλος, Καλαμάτα, Τρίπολη, Βυτίνα, Στεμνίτσα, Δημητσάνα και Ναύπλιο. 

Το συγκεκριμένο ταξίδι αναμένεται να αναδείξει και να ενισχύσει την προβολή του τουριστικό προφίλ της χώρας μας στην Ρωσία με απώτερο σκοπό την αύξηση της προσέλκυσης Ρώσων τουριστών στην Ελλάδα.

Επίσης, από τις 25 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου η δημοσιογράφος κα Silvia Matras θα επισκεφτεί νησιά των Δυτικών Κυκλάδων (Μήλο, Σίφνο και Σέριφο), με σκοπό τη δημοσίευση πολυσέλιδου αφιερώματος στα αναφερόμενα νησιά, στο τεύχος Ιουνίου του exclusive περιοδικού Connoisseur Circle. Το δημοσιογραφικό ταξίδι πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους κατά τόπους Δήμους.

Το Connoisseur Circle είναι το κατ΄εξοχήν περιοδικό για διακοπές πολυτελείας, απευθύνεται σε ιδιαίτερο κοινό στον γερμανόφωνο χώρο και διακρίνεται για το φωτογραφικό υλικό και την αυστηρή επιλογή καταλυμάτων και προορισμών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ