ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ημέρα εθελοντισμού Α-Β την Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 π.μ. |
 6ος χρόνος ομαδικής και συλλογικής προσφοράς σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Η ΑΒ Βασιλοπουλος επιστρέφει και φέτος με την ημέρα του εθελοντισμού.  Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον εθελοντισμό με στόχο να ενισχυσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα απο τη συλλογική προσπαθεια. Την Κυριακή 29 Μαΐου ,με βασικό μήνυμα( Είμαστε όλοι εθελοντές )το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ναύπλιο θα συμμετέχει στην ημέρα του εθελοντισμού. 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του καταστήματος συμμετέχουν μαζεύοντας τρόφιμα για να τα προσφέρουν στην νοσηλευτική μονάδα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ( ΨΥΧΑΡΓΩΣ ) στο Ναύπλιο. 

Η ημέρα του εθελοντισμού ειναι μια ενέργεια την οποία έχουν πιστέψει ,αγαπήσει και φέρνουν είς πέρας οι 12.700 άνθρωποι της Α-Β με την υποστήριξη φίλων ,συγγενών ,συνεργατών ,προμηθευτών αλλά και πελατών. 

Όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσα από την συμμετοχή τους ,θα ανακαλύψουν τη χαρά της προσφοράς με δράσεις για τοπικούς φορείς της προτιμήσης τους. Με αυτό τον τροπο, ενισχύουν την εμπλοκή τους στην όλη διαδικασία , προσφέροντας παράλληλα τη στήριξη σε φορείς που αναπτύσονται σε τοπικό επίπεδο. 

Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του εθελοντισμού η Α-Β Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας με όλους εσάς ότι καλύτερο για όλους. Είμαστε όλοι εθελοντές την Κυριακή 29 Μαΐου για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ