V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Πολάκης σε Ανδριανό: 33.000 ευρώ για την προμήθεια 12 νέων κλιματιστικών για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

 Στην 1999/25-4-2016 αναφορά που είχε καταθέσει ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός με θέμα την ανάγκη άμεσης εγκατάστασης κλιματισμού στο παλιό και το νέο κτήριο της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας απάντησε γραπτώς ο αν. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης.

Το κείμενο της απάντησης του αν. Υπουργού αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

“Με την αριθμ. πρωτ. 2/36787/27-4-2016 Απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εγγράφηκε συνολική πίστωση ύψους 33.000 ευρώ στον Φ.210-ΚΑΕ 2316 “Επιχορήγηση σε οργανισμούς και ιδρύματα υγείας για δαπάνες εξοπλισμού” του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη της δαπάνης αποκατάστασης βλάβης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού των χειρουργείων, καθώς και της αντίστοιχης δαπάνης για την προμήθεια (12) νέων κλιματιστικών μηχανημάτων για τη νοσηλευτική μονάδα και τη μονάδα ψυχικής υγείας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου του ΓΝ Αργολίδας.

Η επιχορήγηση του Νοσοκομείου για τον προαναφερόμενο σκοπό θα πραγματοποιηθεί αφού περιέλθει στη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών η αντίστοιχη έγκριση σκοπιμότητας της αρμόδιας Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας”.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ