ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Εκδηλώσεις των ΚΟ της Πελοποννήσου του ΚΚΕ για το Λαικό Διδασκαλείο Πελοποννήσου και τα 70χρονα του ΔΣΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:33:00 π.μ. | |
 Πλήθος εκδηλώσεων διοργανώνουν οι ΚΟ της Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εκδήλωσης της ΚΕ του ΚΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου:

-Την Κυριακή 29 Μάη, στα Τρόπαια Αρκαδίας, στις 11 πμ, με ομιλητή το Δ. Κουτσούμπα ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και την Κυριακή Καμαρινού Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου, την παιδαγωγική ακαδημία της ΙΙΙ Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ηρωικού ΔΣΕ και οργανώνεται από τις Οργανώσεις Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-Το Σάββατο 28 Μάη, θα γίνει εκδήλωση αφιερωμένη στο Διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πάνου Γεωργόπουλου στη γενέτειρα του Κερπινή Αρκαδίας, στις 12 το μεσημέρι. Η εκδήλωση που θα περιλαμβάνει αποκαλυπτήρια μνημείου του ΚΚΕ που θα αναφέρεται στον ηρωικό κομμουνιστή Πάνο Γεωργόπουλο αλλά και στους άλλους Κερπινιώτες σκοτωμένους αγωνιστές της δεκαετία του '40. Η εκδήλωση οργανώνεται από την Κομματική Οργάνωση της Πελοποννήσου. Θα μιλήσει η Στέλλα Χρηστέα μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα σειρά εκδηλώσεων από τις ΚΟ της Πελοποννήσου που αφορούν την παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας και τα 70χρονα του ΔΣΕ.
Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι:

· Την Τετάρτη 18 Μάη 2016 παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, στις 7.00 μμ. στοΕργατικό Κέντρο Τρίπολης. Θα μιλήσει η Στέλλα Χρηστέα μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

· Την Κυριακή 22 Μάη 2016 παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, στις 8.30 μμ.στην Πλατεία Όθωνος στην Καλαμάτα. Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση με υλικά που αναφέρονται στη λειτουργία του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου. Η έκθεση θα είναι στη συγκεκριμένη πλατεία και το Σάββατο 21 Μαΐου στις ώρες 10 πμ έως 1 μμ. και την Κυριακή απο τις 6 το απόγευμα έως το τέλος της εκδήλωσης.

· Την Κυριακή 22 Μάη 2016 παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, στις 6.30 μμ. στοΕργατικό Κέντρο Σπάρτης. Θα μιλήσει η Αγγελική Γκούσκου μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθούν και αποσπάσματα της ταινίας «Παιδαγωγικό Ποίημα» που βασίζεται στο γνωστό ομώνυμο έργο του μεγάλου Σοβιετικού Παιδαγωγού Άντον Μακαρένκο.

· Την Κυριακή 22 Μάη 2016 στις 7.30 μμ. στο Εργατικό Κέντρο Άργους εκδήλωση για τα 70 χρόνια του ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή ντοκιμαντέρ, θεατρικό δρώμενο, έκθεση για τα 70χρονα του ΔΣΕ και έκθεση φωτογραφίας για την τοπική δράση του ΔΣΕ στην Αργολίδα.Την Τετάρτη 25 Μάη 2016 παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας, στις 7.30 μμ. στοΔημαρχείο Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης μέλος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η έκθεση για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ