V.STAMATIS
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σελίδες

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Την επανεξέταση της τιμής των διοδίων στην Πετρίνα, στο νέο αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη ζητούν τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας με επιστολή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς και φορείς.

-Ο Δήμος Τρίπολης, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας, ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, συνολικού αριθμού είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων, για τις ανάγκες Πυροπροστασίας του Δήμου.

-Το Σάββατο 28 Μαΐου και ώρα 18:00, με αφετηρία και τερματισμό τον ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στο Μυστρά, ο Δήμος Σπάρτης & ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου διοργανώνουν τον 10ο «Παλαιολόγειο Δρόμο».

-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου, έχουν προγραμματιστεί από την Δευτέρα 23 έως και την Πρασκευή  27 Μαϊου 2016 για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης αυτή την εβδομάδα.

-Η διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς Γορτυνίας και ο στρατηγικός σχεδιασμός προστασίας και ανάπτυξης είναι το θέμα της ημερίδας που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 4.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Κοσμήτορας Σχολής Αρχιτεκτόνων και ο Δήμαρχος Γορτυνίας.

-Σε εξέλιξη είναι από το Δήμο Σπάρτης η διεξαγωγή έρευνας – μελέτης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους. Η έρευνα εντάσσεται στην παγκόσμια κινητοποίηση για το περιβάλλον και έχει στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στη πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης.

-Ξεκίνησε η ωοτοκία της θαλάσσιας χελώνας καρέτα – καρέτα στον Κυπαρισσιακό Κόλπο για το 2016, καθώς εντοπίστηκαν οι δύο πρώτες φωλιές για τη νέα σεζόν από εθελοντές του Συλλόγου «Αρχέλων», που κάθε χρόνο υλοποιεί εδώ και δεκαετίες στην περιοχή, πρόγραμμα προστασίας του συγκεκριμένου είδους της θαλάσσιας χελώνας.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Κέντρο Βιολογικής Γεωργίας
ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ